Ajankohtaista

Lue alta esimerkkejä rahoitushankkeistamme

Käyttöpääomaa kansainväliseen kasvuun

24.08.2020 14:26

Käyttöpääomaa kansainväliseen kasvuun
Yhtiön päätoimialana on suorittaa kuntokartoituksia, huoltoja, korjauksia ja purkuja teollisuuden tarpeisiin. Yhtiön asiakaskunta koostuu teollisuusyrityksistä, energialaitoksista sekä julkisista liikelaitoksista ja yhteisöistä. Yhtiö on toiminut yli 20 vuotta ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi myös Virossa ja Saksassa. Yhtiön liikevaihto on voimakkaassa kasvussa.

Yhtiön käyttöpääomatarve liittyy sen itselleen 
kehittämän korjauksissa tarvittavan tuotteen jatkokehitystyöhön ja sen laajempaan käyttöön ottamiseen. Tuotteen ja sen käyttämiseen vaadittujen laitteiden kehittäminen aloitettiin vuonna 2017. Pilottihankkeita on tehty eri tuotantolaitoksissa Suomessa ja tuotteella on jo saavutettu testeissä ja kokeiluissa niin hyvä tulos, että sillä on tehty korjaustyöt kahdelle suurasiakkaalle vuonna 2019.

Vaurauden kautta haettiin 550 000 euroa käyttöpääomaa, jolla uuden tuotteen kehitys saadaan valmiiksi ja tarvittavat koneet toimintaa varten hankittua. Yhtiön tilauskanta uudesta innovaatiosta johtuen on merkittävä. Laina-aika käyttöpääomalle on 4 vuotta ja lyhennysohjelma tasalyhennys. 9% kuponkikorkoiselle lainalle tuli vakuudeksi yrityskiinnityksiä pankin jälkeen sekä jälkipantti yhtiön kiinteistöön sekä yhtiön omistajan kesäasuntoon. Lisäksi yhtiön omistaja takaa lainan omavelkaisesti. Laina nostettiin kahdessa erässä ja itse keräys kesti muutamia päiviä. Lainan Vaurauden osalta järjesteli Lasse Kankaanpää.

Jaa verkostossasiJos tarvitset lainaa, jätä yhteystietosi!

Täytä lomake niin soitamme sinulle!

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainasumma*
Laina-aika*

Kerro rahoitustarpeestasi*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (338)*