Laskujen ostopalvelu

Vaihda myyntisaamisesi heti rahaksi. Ostamme myyntilaskusi, joiden luottotappioriski siirtyy meille, ja saat koko laskun summan heti tilillesi!
Myymällä laskusi rahoitat helposti ja vaivattomasti yrityksesi käyttöpääoma tarpeet ja varmistat kassan riittävyyden. Vauraus Rahoitus Oy:n tarjoama laskujen ostopalvelu eroaa edukseen perinteisestä laskurahoituksesta ja tarjoaa selkeää hyötyä asiakkailleen.Kenelle laskujen ostopalvelu sopii?


Laskujen ostopalvelumme sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa kassansa kiertoa, ja joille asiakkaiden maksuajat aiheuttavat haasteita kassanhallintaan. Myymällä laskut saat rahan heti, ja samassa yhteydessä poistat myös yritykseltäsi riskin mahdollisista luottotappioista! Parhaan hyödyn saat siirtämällä koko laskutuksesi kulkemaan kauttamme.

Kun varmistat kassanhallintasi laskujen ostopalvelumme avulla, voit tarjota asiakkaillesi parempia maksuehtoja tai pidempiä maksuaikoja. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä kaupan syntymiselle tai asiakassuhteidesi syventämiselle!

Laskujen ostopalvelullemme et voi myydä kuluttaja-asiakkaiden laskuja, joten voimme ostaa vain yritysten välisiä laskuja. Emme osta myöskään yksittäisiä laskuja.

Mitkä ovat merkittävimmät erot laskujen ostopalvelun ja perinteisen laskurahoituksen välillä?Laskujen ostopalvelu

  • Luottoriski ostetuista laskuista siirtyy Vauraus Rahoitus Oy:lle
  • Saat rahana heti koko laskun summan vähennettynä rahoitusprovisiolla
  • Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, maksat vain rahoitusprovision ostamistamme laskuista. Ei erilaisia lisä- tai piilokuluja.
  • Perintä ja myyntireskontran hoito myös laskuille, joita ei ole ostettu. Palvelumme säästää aikaa ja rahaa.

Perinteinen laskurahoitus

  • Mikäli asiakkaasi ei maksa laskuasi, yrityksellesi syntyy luottotappio
  • Laskustasi rahoitetaan yleensä 50 - 80%. Jos rahoitusaste on korkeampi, vaaditaan vakuus.
  • Kun rahoitat laskusi, et tiedä lopullisia kustannuksia. Maksat lisää asiakkaasi maksuviiveistä
  • Palvelut kattavat vain rahoitetut laskut
Mikäli haluat lisätietoa laskujen ostopalvelustamme voit täyttää alla olevasta linkistä yhteydenottolomakkeen tai soittaa rahoitusasiantuntijallemme.

Ota yhteyttä Katso yhteystiedot